Teamwandelingen 2022

Heerlijk om weer buiten te zijn. Met vrienden, collega’s en klanten. In beweging. Wandelend langs de Diepenring. Soms draait het om kennismaking of hernieuwde verbinding zoals recent met de alumni van Geneeskunde (RuG), de adviseurs van Kessels & Smit en de directeuren van AOC Terra.

Steeds vaker ook zwerven we er rond voor motivatie en richting. Een zelfsturend team van BuurtzorgT kwam om uitbreidingsplannen te bespreken, de inkopers van Sociaal Domein Fryslân zochten een nieuwe invulling van hun relatie met externe partners, de communicatiemedewerkers van Gemeente Groningen voerden er hun jaargesprekken, voor het MT van Ambulancezorg (UMCG) draaide het om verbindend leiderschap en in het najaar gaan we met 50 eerstejaars van het Alfa-college, 25 vrijwilligers van het Floreshuis en 12 trainees van Vonk op zoek naar ‘wat je wil en waar je goed in bent’. Waar je ook voor komt, aan de Diepenring vind je altijd wat je zoekt. En meer. Met de magie van het Diepenring Kompas en/of Paul Passchier van Tweelinck als gids. Tot ziens aan de grachtengordel van Groningen. 

Haak aan bij de auteur van het Diepenring Kompas Paul Passchier voor een interactieve zwerftocht over mensen, motivatie en magie. Leer de Groninger grachten en hun bevlogen bezoekers kennen. Denk aan Aletta Jacobs, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Hans Klok en Beyoncé. En Janine Abbring, Arjen Robben, Bono, Haile Gebrselassie, Herman Brood. Zij en vele anderen lieten hun inspirerende sporen achter aan de Diepenring. Beluister hun verhalen, spiegel je aan hun levensvragen en ga in gesprek.

Paul Passchier is een psycholoog die van mensen houdt en (ook) voor organisaties werkt. In de Diepenring Wandeling komen al zijn interesses samen. Mensen ontmoeten, verhalen (laten) vertellen, goede gesprekken voeren, onderlinge verschillen waarderen, improviseren en samen bijzondere ervaringen creëren.

Voor meer informatie lees de Media en de Reacties en mail met diepenring@tweelinck.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *