Diepenring Kompas Wandeling

Heerlijk om weer buiten te zijn. Met vrienden, collega’s en klanten. Wandelend langs de Diepenring. Samen in beweging, samen in gesprek over verschillen en overeenkomsten. Voor sommigen draait het om een (hernieuwde) kennismaking zoals bij de alumni van Geneeskunde (RuG), de adviseurs van Kessels & Smit en de directeuren van AOC Terra.

Anderen komen om tijdens een Kompas Wandeling hun eigen koers te herijken – waar ben ik goed in en wat wil ik daarmee? – zoals de eerstejaars Design en Media van het Alfa-college, de trainees van Vonk, de vrijwilligers van het Floreshuis en de deelnemers aan het leefstijlprogramma Balans van de Rijksuniversiteit Groningen. Een dagdeel rond de Diepenring inclusief wandeling en nagesprek met voor iedereen een eigen kompas als tastbaar resultaat.

Ten slotte zijn er mensen die aan een gezamenlijke koers komen werken. Een team van BuurtzorgT kwam om uitbreidingsplannen te bespreken, de inkopers van Sociaal Domein Fryslân zochten er een nieuw verhouding met externe partners, communicatiemedewerkers van Gemeente Groningen voerden er hun jaargesprekken en voor het MT van Ambulancezorg (UMCG) ging het om verbindend leiderschap.

Waar je ook voor komt, aan de magische Diepenring vind je wat je zoekt. Met het Diepenring Kompas als basis, Mijn Kompas als spiegel en Paul Passchier van Tweelinck als gids. Tot ziens aan de grachten van Groningen. 

Haak aan bij de auteur van het Diepenring Kompas Paul Passchier voor een interactieve zwerftocht over mensen, motivatie en magie. Leer de Groninger grachten en hun bevlogen bezoekers kennen. Denk aan Aletta Jacobs, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Hans Klok en Beyoncé. En Janine Abbring, Arjen Robben, Bono, Haile Gebrselassie, Herman Brood. Zij en vele anderen lieten er hun inspirerende sporen achter. Beluister hun verhalen, spiegel je aan hun levensvragen en ga in gesprek.

Paul Passchier is een psycholoog die van mensen houdt en (ook) voor organisaties werkt. In de Diepenring Wandeling komen al zijn interesses samen. Mensen ontmoeten, verhalen (laten) vertellen, goede gesprekken voeren, onderlinge verschillen waarderen, improviseren en samen bijzondere herinneringen creëren.

Voor meer informatie lees de Media en de Reacties en mail met diepenring@tweelinck.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *