Wandeling voor teams

Ga mee naar buiten voor een energieke wandeling over de Diepenring en een goed gesprek met vrienden, collega’s en toevallige voorbijgangers. Al eeuwenlang trekt de grachtengordel van Groningen buitengewoon inspirerende mensen aan. Denk aan Aletta Jacobs, Janine Abbring, Arjen Lubach, Arjen Robben, Isabel Allende, Bono, Herman Brood, Wubbo Ockels en vele anderen. Of ze nou komen voor een studie, een baan, een partner, een optreden, een nieuwe koers of gewoon uit nieuwsgierigheid, allemaal vinden ze wat ze zoeken aan de magische Diepenring. Net als de deelnemers aan de Diepenring Wandeling. Haak aan bij gids Paul Passchier van Tweelinck en laat je meevoeren door de inspiratiebronnen langs het water. Waar je ook voor komt, aan de Diepenring vind je wat je zoekt.

Sommigen wandelaars komen voor een (hernieuwde) kennismaking met elkaar zoals de alumni van Geneeskunde (RuG), de adviseurs van Kessels & Smit en de directeuren van AOC Terra.

Anderen komen naar de Diepenring om hun eigen koers te herijken – waar ben ik goed in, wat vind ik belangrijk, en wat wil ik daarmee? – zoals de eerstejaars Design en Media van het Alfa-college, de trainees van Vonk Traineeship, de vrijwilligers van het Floreshuis en de deelnemers aan het leefstijlprogramma Balans van de Rijksuniversiteit Groningen. Een dagdeel Kompas Wandeling rond de Diepenring eventueel uitgebreid met een dagdeel Workshop Mijn Kompas met voor iedereen een persoonlijk kompas als tastbaar resultaat.

Ten slotte zijn er de deelnemers die inspiratie zoeken voor een nieuwe gezamenlijke koers. Een team van BuurtzorgT kwam om uitbreidingsplannen te bespreken, de inkopers van Sociaal Domein Fryslân zochten er een nieuwe omgang met hun externe partners, communicatiemedewerkers van Gemeente Groningen voerden er hun jaar- en teamgesprekken en voor het management team van Ambulancezorg (UMCG) ging het om hun leiderschap en de verbinding met de organisatie.

Paul Passchier is een psycholoog ‘die van mensen houdt en (ook) voor organisaties werkt’. Na een loopbaan bij Rijksuniversiteit Groningen, Vertis Ordina en Pentascope besloot hij in 2009 met Tweelinck zelfstandig verder te gaan. In de Diepenring Wandeling komt alles samen wat ie leuk vind. Mensen ontmoeten, de blik naar buiten richten, samen in beweging komen, elkaar verhalen vertellen en vragen stellen, de verbinding zoeken, improviseren en waardevolle herinneringen maken.

Voor meer informatie lees de Media en de Reacties en mail met diepenring@tweelinck.nl.