Reacties

Reacties van lezers en lopers op het Diepenring Kompas vind je op deze pagina. Ook kun je er onderaan zelf een achterlaten. Besprekingen in kranten en tijdschriften vind je In de media.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. Ha Paul,
  de Diepenring wandeling die je voor Molendrift organiseerde was een succes! Zoveel dat we nog niet wisten over ‘onze eigen’ Diepenring. De verborgen uitgang van dat ene hofje was ook verrassend: dat het er is en het enorme contrast met de omgeving waar je dan in stapt. Vergeet niet de geboorte van Pete Hoekstra in ‘ons’ Huize Tavenier toe te voegen en de hilarische vraag van mijn vrouwelijke collega bij zijn onverwacht bezoek aan een zijn beveiligers in vloeiend engels ‘wat is dat daar voor bobbel onder uw jasje?’.
  Maarten

  1. Zal ik nooit meer vergeten Maarten! Naast Arjen Lubach, Rupert Herman en tienduizenden andere (on)bekende Stadjers, is ook Pete Hoekstra een geboren ambassadeur van Huize Tavenier.

 2. Het Diepenring Kompas is een origineel kado aan relaties, collega’s, vrienden of aan jezelf! Een mooie route langs historische plekken met prachtige verhalen en weetjes die Beno Hofman nog niet heeft beschreven. Met mooie open vragen die je de ander en jezelf kunt stellen, vergelijkbaar met de kaarten van ‘Open Hartig’ maar dan passend bij hét verhaal op déze plek.
  Met het Kompas heb je voor mij bewezen dat je niet alleen talent hebt om met enthousiasme verhalen te vertellen en vragen te stellen tijdens de Drijfverenwandeling, maar dat je ook een talent hebt om te schrijven en het Diepenring Kompas een waardevolle toevoeging is.
  Ik had het geluk dat ik niet alleen de Diepenring Kompas op locatie van jou in ontvangst mocht nemen, maar dat je mij ook on tour nam! Zo kwamen we langs mijn geboorteplek, Huize Tavenier, waar je toevallig een afspraak had. Ik kon de kamer bezoeken waar ik het daglicht voor het eerst heb gezien. Dankjewel nog voor dit bijzondere moment en de mooie gesprekken!

 3. Ontzettend leuk, het Diepenring Kompas! En ik ben nog lang niet niet uitgewandeld.
  Ik heb nu enkele keren een stukje Diepenring gewandeld; met kompas en wisselende gesprekspartners. Leuk om samen telkens een keuze te maken vwb beginpunt en de stad opnieuw vanuit andere perspectieven te zien. Door de originele open vragen leer je de ander en de stad beter kennen. En niet te vergeten; ook jezelf. Het zet je aan het denken over je eigen waarden, drijfveren, interesses en doelen. Door de diversiteit en open vragen is het Diepenring Kompas waardevol voor diverse groepen: stadjers en recreanten, studenten en senioren. Kortom: een origineel kado > aanrader voor feestdagen met familie, wandeling met collega’s/relaties of als kado aan jezelf.

 4. Na jaren weer eens met ons team op pad. Door de Diepenring Kompas met de mooie vragen gingen we meteen de diepte in en hebben we elkaar mooie en ook ontroerende verhalen verteld. Leuke, ontspannende manier om weer meer met elkaar te verbinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *