In de media

Op deze pagina lees je wat er in de media over het Diepenring Kompas wordt geschreven. Het oordeel van lezers en lopers vind je in de Reacties.


Woensdag 5 januari 2022 de Diepenring van Paul Passchier in Noord Vandaag op RTV Noord als de dagelijkse wandeltip tijdens de lockdown. In de reportage komen o.a. het Geertruidsgasthuis en Huize Tavenier voorbij. Bekijk de aflevering en het item (vanaf 19m45s).


Het juninummer van het Vriendenbulletin (Stichting van de Vrienden van de Stad Groningen) bevat een mooie persoonlijke bespreking van de hand van Pieter Bootsma.


Vrijdag 26 mei 2021 werd Paul Passchier om 8:40 uur in de OOG Ochtendshow geïnterviewd over het Diepenring Kompas en de Wandelingen van mei en juni. Direct afspelen.


Woensdag 3 februari 2021 plaatste Groninger Gezinsbode een artikel van Albert-Jan Garama over de Diepenring Kompas op basis van een interview met schrijver Paul Passchier.

Lees het hele artikel op Groninger Gezinsbode

Woensdag 30 december 2020 stond er een mooi artikel over het Diepenring Kompas in het Dagblad van het Noorden. ‘I love Diepenring’ is van de hand van Theo Zandstra.


Op woensdag 10 juni 2020 besteedde Groninger Gezinsbode aandacht aan onze wandelingen in coronatijd.

Lees het hele artikel op De Krant van Toen.