In English & auf Deutsch

Diepenring Kompas is now also available with english translation / ist jetzt auch erhältlich mit deutscher ÜbersetzungOrder / Bestellen

Het is de originele Nederlandse plattegrond, maar nu met een Engels- of Duitstalige QR Kaart die toegang geeft tot de website en de vertalingen van de Plattegrond (Map, Plan), de Gids (Guide, Führer) en de Introductie (EN, DE)

Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie hoeft niemand zich te vervelen. Bestel snel het Diepenring Kompas voor het ultieme uitje in Groningen.   

Arjen en Janine, Kim en Pim, Wubbo en Aletta, Beyoncé en Ali B. Zij en nog veel meer bevlogen wereldburgers lieten hun sporen achter aan de magische grachten van Groningen. Ontdek waar, plaats jezelf in hun schoenen en bedenk waar jijzelf warm voor loopt.

Diepenring Kompas is een uitdaging voor lichaam, hoofd, hart en ziel. Volg de plattegrond, ga op zwerftocht en laat je verrassen. Alleen of met vrienden en familie. Wandelend langs de grachten of lekker languit op de bank met een drankje. 

Het Diepenring Kompas bestellen à 15 euro

In Groninger Gezinsbode

Woensdag 3 februari 2021 plaatste Groninger Gezinsbode een artikel van Albert-Jan Garama over de Diepenring Kompas op basis van een interview met schrijver Paul Passchier.

Lees het hele artikel op Groninger Gezinsbode

Eerder op woensdag 10 juni 2020 werd in de krant aandacht besteed aan de Drijfverenwandelingen in coronatijd.

Lees het hele artikel op De Krant van Toen.

Doop Diepenring Kompas

Van het Diepenring Kompas zijn sinds de publicatie op 5 december al 450 exemplaren verkocht. Zondag 20 december is om 14:30 uur officieel gedoopt in het mooiste pand van de Diepenring, de voormalige kraamkliniek Huize Tavenier aan de Ubbo Emmiussingel. De doop en de premovie zijn hieronder te bekijken.

Voorbereiding van de doop van het Diepenring Kompas aan het Verbindingskanaal (premovie)
Doop van het Diepenring Kompas op 20 december 2020 in Huize Tavenier

Met dank aan Maarten Wetterauw en Sonja Waddington (Molendrift), Emile Bakels (Northern Sky) en Jeanet Nugteren.

Even voorstellen

Het Diepenring Kompas is enthousiast begroet. Er al zijn 325 exemplaren van verkocht. Sinds 5 december zijn ze niet alleen via de website maar ook aan de Diepenring bij boekhandels Godert Walter (Oude Ebbingestraat) en Riemer (Nieuwe Ebbingestraat) verkrijgbaar. Eind november is het Diepenring Kompas via LinkedIn, Facebook en Instagram voorgesteld. Het Diepenring Kompas heeft zelf ook een Facebookpagina.